X

Copyright

Webdesign: Simon v/d Pol

Inhoud: lustrumcommissie

© 2013

Programma Lustrum10daagse 

Passepartout - Medewerkers

 

10daagse passe-partout

Ben jij nou zo onverstandig geweest om destijds geen Lustrumpasse-partout te kopen, wees niet bang: met de lustrum10daagse passe-partout kan je alsnog overal met korting bijzijn. Schrijf je dus snel in via de inschrijflijst. Hieronder een overzicht wat er allemaal in deze aanbieding zit.

In de 10daagse passe-partout zit inbegrepen:
- Openingsfeest
- Externenfeest
- Cinema Experience
- Eindfeest

Voor slechts €49,95 ben jij de trotse bezitter van een Lustrum10daagse passe-partout. In totaal ben je 15% goedkoper uit met deze passe-partout. Als deze feesten en activiteiten zijn tevens inbegrepen in de Lustrum passe-partout. Mocht je vragen over de Lustrum10daagse passe-partout neem dan contact op met de lustrum10daagCie via 10daagse@lustrumgyas.nl.

Losse verkoop Lustrum10daagse

Kun je door vakantie, tentamens of een andere reden maar bij een paar dagen van de lustrumtiendaagse zijn? Dan is er de mogelijkheid om voor de feesten en activiteiten waar jij naar toe gaat los een kaartje te kopen.

Losse kaartverkoop:
- Openingsfeest: €10,-
- Externenfeest: €15,-
- Cinema Experience: €9,-
- Eindfeest: €25,-

Openingsfeest: Dit geeft jou toegang tot het openingsfeest. Hoe meer mensen er komen, hoe meer fusten er worden uitgedeeld. Zorg dat je er bij bent en geniet van gratis bier!

Externenfeest: Dit geeft je toegang tot het externe feest met fantastische artiesten.

Cinema Experience: Na een zwaar weekend in Luzern is het nu tijd om een middagje te chillen onder het genot van een leuk film in de Pathé te Groningen.

Eindfeest: Voor dit bedrag heb je toegang tot het eindfeest en kun je de hele avond onbeperkt drinken!