X

Copyright

Webdesign: Simon v/d Pol

Inhoud: lustrumcommissie

© 2013

Lustrumcommissie

Voorzitter

Nienke Mangnus

Nienke is de praeses van de Lustrumcommissie. Zij is vierdejaars en heeft in haar eerste jaren geroeid in haar ploeg BOKS! Vorig jaar was ze de stuur van de EJL’13 en heeft ze de SRG georganiseerd. Daarnaast zit ze in het vrouwendispuut Zot. Nienke is sociaal, vindingrijk, nuchter (in de spreekwoordelijke zin van het woord), geïnteresseerd, behoud het overzicht ; kortom een geweldige voorzitter. Omdat Nienke alle uitersten, en alles wat er tussen zit, van Gyas kent door zowel het toproeien als de sociale kant van de vereniging, zal zij dit jaar het lustrum bij iedereen laten doordringen. In haar jaar als wedstrijdstuur van EJL’13 heeft Nienke geleerd hoe ze een groep mensen de goede kant op krijgt. Zo zal zij dit jaar zowel de lustrumcommissie als de rest van de vereniging een geweldig lustrumjaar in sturen.

nienke
esther

Abactis

Esther Koeslag

Esther Koeslag is vierdejaars lid bij Gyas en met haar ploeg Dynamite nog vaak op de borrels te vinden. Esther is geordend, stipt en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Esther is de abactis en daarmee verantwoordelijk voor de website, het beheren van de e-mail en het regelen van dingen achter de schermen. In de commissie zorgt Esther er voor dat niets vergeten wordt en wordt iedereen na elke vergadering door haar eraan herinnerd wat hij moet doen. Het openingsfilmpje komt ook geheel van haar hand, onze Es is dus onmisbaar!

Fiscus

Erik Maurits

Erik Maurits, ons oudste commissielid, heeft het 9e lustrum nog meegemaakt tijdens zijn eerste Gyas jaren. Als voorzitter van de BAM!, toen nog de V-cie, heeft hij ook al de nodige activiteiten georganiseerd voor onze vereniging. Hij organiseerde met de Ski100 de wintersport en in dit lijstje kan het 10e lustrum zeker niet ontbreken. Met zijn Gyas ervaring, zijn creativiteit en doorzettingsvermogen is hij een uitstekende fiscus en heeft hij gezorgd voor een uitgewerkte begroting. Vergaderingen in de morgen zijn niet helemaal zijn ding, maar in de avonden is hij er in volle glorie bij om iedereen over te halen een avondje te gaan buizen.

koen
dom

Activiteiten en Evenementen

Tom Wisseborn

Tom Wisseborn werd 3 jaar geleden lid van Gyas en had een kortdurende roeicarriere bij de Natte Peddel. In zijn eerste jaar was hij meteen actief bij de Explocie en nog steeds is hij vaak op Gyas te vinden. Met zijn enthousiasme, wilskracht en creativiteit heeft hij de Gyas band opgericht en verscheidene activiteiten georganiseerd als voorzitter van de Bam! Tom zal, samen met Koen Luppes, de rol van commissaris Activiteiten en Evenementen op zich nemen. Ook dit jaar neemt hij weer een plaatsje op in het Beheer, als lustrumverantwoordelijke. De voorbereidingen voor het openingsfeest komen grotendeels van hem, wat de toon heeft gezet voor de nog komende activiteiten! Tom is kritisch en betrouwbaar, wat hem onmisbaar maakt in de lustrumcommissie.

Activiteiten en Evenementen

Koen Luppes

Koen Luppes werd vorig jaar lid en won afgelopen jaar samen met de EJZ het Oranjewoud eerstejaars klassement. Hij heeft erg veel talent voor het organiseren van grote activiteiten en is erg betrouwbaar. Een goede basis om de rol van commissaris Activiteiten en Evenementen op zich te nemen en samen met Tom alle activiteiten en evenementen te organiseren. Hij vervult de rol van voorzitter in de Symposiumcommissie en samen met zijn commissie organiseert hij het roeisymposium op 14 november. Hij zal eindverantwoordelijke zijn voor de lustrumweek, wat een fantastische afsluiter zal worden van het lustrumjaar.

koen
just

Acquisitie en PR

Just van der Endt

Just van der Endt was afgelopen jaar eerstejaars wedstrijdroeier bij Gyas en roeide met de EJL. Hij heeft al een aantal jaren wedstrijdroeiervaring en verschillende connecties in de roeiwereld. Just is een harde werker en goed in het leggen van nieuwe contacten. Just heeft een sterke mening en laat deze op de vergaderingen goed horen. Als commissaris acquisitie en PR zit Just in de Grote Sponsoren Commissie en zal hij samen met hen zorgen dat we genoeg geld hebben om aan het lustrum te besteden. Samen met Koen en de symposiumcommissie organiseert hij ook het roeisymposium in november.

Wedstrijden

Annemarie Brandsma

Annemarie Brandsma werd lid in de lente van 2011 en is vaak te vinden op de borrels met haar ploeg Vlot!. Annemarie kun je omschrijven als een enthousiaste meid met een duidelijk doel voor ogen. Vorig jaar heeft ze de Gyas-Hunze georganiseerd en met haar ervaring zal ze ervoor zorgen dat alle Gyaswedstrijden volgend jaar een lustrumtintje zullen krijgen. Ze zal ook zorg dragen voor de vlootschouw en de Gyas Bokaal die je dit jaar met je ploeg, commissie of dispuut kunt starten.

annemarie
yldau

WinkelCie

Yldau van der Ende

Yldau van der Ende is eveneens lentelid en roeit samen met Annemarie bij Vlot!. Yldau was actief bij de reiscommissie van Geneeskunde en geeft zeilles aan kinderen. Ze is dan ook een georganiseerde,creatieve en lieve meid die dit jaar de rol van voorzitter van de Winkelcie op zich neemt. Binnen de commissie zorgt Yldau voor het ontwerpen van de lustrumlijn en het bestellen van kleding en gadgets, waardoor alle Gyanen een jaar lang in groen en goud kunnen shinen!

GalaCie

Wisse van Leeuwen

Wisse van Leeuwen is ook derdejaars lid bi Gyas en roeide samen met Tom Wisseborn bij de Natte Peddel. Hij was twee jaar lang erg actief bij de cie400 en heeft verschillende nieuwe leden binnengehaald. Ook in Briançon is Wisse gespot, samen met de Ski100 heeft hij een onvergetelijke wintersport georganiseerd afgelopen jaar. Wisse is creatief, enthousiast en zal er als voorzitter van de Galacie voor zorgen dat het Lustrumgala op 14 december groots en onvergetelijk wordt.

wisse