X

Copyright

Webdesign: Simon v/d Pol

Inhoud: lustrumcommissie

© 2013

Commissies

Galacommissie

De galacommissie zal dit jaar vanwege het lustrum een groter feest dan ooit organiseren. Het zal groter, mooier en beter zijn dan voorgaande jaren. Met de meeste mensen ooit op een Gyas gala, de mooiste locatie en epische acts zal iedereen die lid is of is geweest van Gyas worden uitgenodigd voor dit lustrumgala.

Wisse van Leeuwen is als Gala commissaris van de lustrumcommissie de voorzitter van de galacommissie. Samen met Anne Middelkamp heeft hij voor de zomervakantie een commissie samengesteld die het grootste Gyas gala ooit neer gaat zetten. Als eerste zijn het Lars Harmsen en Iris Renken die zich bij Wisse voegen, zij zijn verantwoordelijk voor de locatie van het gala. Zij hebben een prachtige locatie gevonden die perfect bij onze ambities en het thema passen. Als derde is Lammert Bakker onze penningmeester, hij zal met een goede begroting ervoor zorgen dat alle kosten binnen de perken blijven. Dan hebben we Ruben Vrolijks die het mannenkwartet zal volmaken. Ruben is verantwoordelijk voor de muziek op het gala. De volgende dame in de commissie is Meike Aarnink, zij zal de PR rond het gala verzorgen en daarnaast is zij contactpersoon van Oud-Gyas om ook zoveel mogelijk Oud-Gyanen op het gala te krijgen. Als laatste zal Minke Bergsma zich bij Wisse voegen. Minke is verantwoordelijk voor de aankleding en samen met Ruben voor de epische acts op het gala.

Lustrumweekcommissie

Met als klap op de vuurpijl van een episch jaar op Gyas, zal van 7 tot 16 juli de lustrumtiendaagse plaatsvinden! Tijdens deze tiendaagse vieren alle leden het vijftigjarig bestaan van de vereniging. De LustrumWeekCommissie organiseert samen met de lustrumcommissie deze fantastische tiendaagse.

De tiendaagse zal bestaan uit verschillende epische feesten en grootse activiteiten. Daarnaast staat er een reis naar Luzern op het programma. In Luzern vindt het evenement World Cup Rowing III plaats en hier zullen ongetwijfeld Gyanen aan de start verschijnen. In Luzern zullen we tijdens de lustrumtiendaagse aanwezig zijn om onze roeiers aan te moedigen. Temeer kunnen we getuige zijn van het feit dat onze ooit zo kleine roeivereniging, trots is vertegenwoordigd op het internationale toneel.

De lustrumweekcommissie bestaat uit:

- Koen Luppes en Tom Wisseborn (Voorzitters)
- Sjoerdtje Visser (Abactis)
- Tom Buurke (Locatie)
- Aniek Strookappe (Feesten en Artiesten)
- Loïs de Haan (Activiteiten)
- Anne Bastin
- Rick van Gerwen

Check deze pagina regelmatig voor meer updates over de lustrumweek!

Heb je vragen of suggesties? Mail dan naar evenementen@lustrumgyas.nl.

Vlootschouwcommissie

Dit jaar zal er voor de eerste keer de Vlootschouw worden georganiseerd. Op hemelvaartsdag zal Groningen kennis maken met de prachtige vloot van 90 boten die er in de loods van Gyas liggen. Om deze dag tot een episch succes te brengen, moeten er veel dingen worden geregeld. Denk hierbij aan schema's van welke roeier er in welke boot roeit, sponsoring, pr en het aanvragen van vergunningen.

Annemarie zal in deze commissie de rol van voorzitter op zich nemen. Zij zal in haar taak worden ondersteund door Lieve den Boer die abactis zal zijn.De dagplanning zal worden gedaan door onze eigen Nienke samen met Sonja Buisman. Willem Wind zal de taak van fiscus gaan vervullen, ook zal hij verantwoordelijk zijn voor het facilitair van de dag.Siem van Looijen zal zich ontfermen over alle boten, want hij is verantwoordelijk voor al het materiaal. Met haar charmante limburgse accent zal Suzanne Eggels zoveel mogelijk sponsoren binnenslepen. Als laatste zal Robbert van der Mijn een epische film maken en verantwoordelijk zijn voor de PR van de Vlootschouw!

Heb je vragen of suggesties? Mail dan naar de wedstrijd@lustrumgyas.nl.

Buitendagcommissie

Samen met alle passe-partouthouders gaan we eens flink de beest uithangen buiten de bekende muren van het Bootenhuysch. Het wordt een exclusieve dag voor passe-partouthouders dus er moet flink worden uitgepakt. Met de vele wedstrijdweekenden en activiteiten in het voorjaar, was het moeilijk om een datum te vinden waarop de buitendag kon plaatsvinden. Gelukkig hebben we een vrije dag weten te vinden op maandag 21 april (tweede paasdag), noteer dit dus vast allemaal in je agenda.

Om deze dag tot een groot succes te brengen en groter dan groots te maken heeft de lustrumcommissie een buitendagcommissie samengesteld. Met Esther als voorzitter en Martijn Dresscher als Fiscus, zullen de volgende mensen plaatsnemen in de commissie: Anne Elsinghorst zal de taak van abactis op zich nemen en het overzicht behouden. Voor de invulling van de buitendag en het regelen van locaties/ activiteiten zijn Rachel Flach en Marlot van der Valk verantwoordelijk. Tessa Rosink zal de promotie van de buitendag op zich nemen. We gaan ons uitersterste best doen om een geweldige dag te organiseren.

Heb je vragen of suggesties? Mail dan naar de abactis van de lustrumcommissie.

Symposiumcommissie

Vlak voor de zomervakantie is de lustrum symposiumcommissie opgericht, kortweg SympoCie.

Just van der Endt en Koen Luppes namens de Lustrumcommissie gaan samen met Meike van der Vlugt, Roos Oosterwijk, Iris van de Vegte, Ewoud Vuuregge en Dominique Dinkla een episch symposium op touw zetten. Binnen de commissie bekleed Koen de rol als Voorzitter. Do is de abactis die tevens ook verantwoordelijk is voor de uiteindelijke dagplanning. Meike zal, met haar vele Gyas-ervaring, de locatie en algemene voorzieningen regelen. Roos en Iris zijn samen verantwoordelijk voor het belangrijkste deel van het symposium, de sprekers. Just zal, in lijn met zijn functie in de lustrumcommissie, zorgen voor de sponsoring en daarnaast ook de financiën. En als laatste is Ewoud verantwoordelijk voor de promotie van het lustrum. Dit gevarieerde gezelschap met veel kennis aan boord is op dit moment druk bezig om het symposium tot een succes te maken.

Winkelcommissie

De winkelcommissie houdt zich bezig met het ontwerpen, inkopen en distribueren van alle Gyas gerelateerde artikelen. Ook houdt de commissie zich dit jaar bezig met het verkopen van lustrumartikelen.

Elke maandag van 20:00 tot 21:00 zijn we op Gyas in de commissiekamer aanwezig, om artikelen te komen halen.

Heb je vragen? Mail dan naar de winkel@gyas.nl..

Website

Wat is een mooi lustrum in deze eeuw zonder een mooie website met alle benodigde informatie? Voor het ontwerp en onderhoud heeft de lustrumcommissie Simon van der Pol gestrikt. Na een succesvolle lancering in augustus is de site steeds completer en mooier geworden.

Heb je vragen of opmerkingen over de site? Schroom dan niet Simon een mailtje te sturen. Voor informatie over de inhoud van de site mail je de abactis.