Agenda

Openingsevenement

23 september 2018

Op 23 september was de kick-off van het Lustrum. Nadat de Waddenrace achter de rug was, zijn we met rond de 400 man richting ‘De Twee Provinciën’ gegaan om de dag goed af te sluiten. Op de prachtige locatie aan het Paterswoldsemeer was de avond goed gevuld met optredens van de RedBand, onze eigen MusiCie en als hoogtepunt; de Gyas Band met het Lustrumlied!

Het Lustrumlied is hier te beluisteren op Spotify.

Lustrumgala

15 december 2018

Het jaarlijkse Gyas gala was dit jaar een lustrumeditie; het moest mooier en grootser dan ooit tevoren. Zaterdag 15 december 2018 is dit waargemaakt. Met 800 Gyanen zijn we in bussen afgereisd naar ‘De Postwagen’ in Tolbert om daar in het thema ‘In de 11e hemel’ een heerlijke avond te beleven. Eerst hebben we een driegangendiner genoten om daarna het dak eraf te blazen in de balzaal met twee bands, een DJ en een open bar.

Voor een sfeerimpressie, hier een link naar de aftermovie.

Buitendag

30 mei 2019

Dit jaar zal de buitendag commissie het midustrum evenement organiseren en dit zal plaatsvinden op 30 Mei. Als passe-partout houder ben jij hier natuurlijk al direct voor ingeschreven. Heb jij geen passe-partout? Houd de Gyas site goed in de gaten voor een mogelijke kaartverkoop.

Vlootschouw

11 juli 2019

Na het grote succes vijf jaar geleden, zal dit jaar voor de tweede keer de vlootschouw worden georganiseerd. Gyanen zullen zich verenigen om onze prachtige vloot van ruim honderd boten te laten zien in de grachten van Groningen.

Datum: 11 juli
Tijd: 11.00 tot 15.00 uur
Locatie: binnenstad Groningen

Openingsfeest - Lekker in de loods

13 juli 2019

Altijd al benieuwd geweest hoe de loods er uit ziet na elf uur ’s avonds en wilde je altijd al eens de borrels van vroeger in de loods herbeleven? Dit is je kans! De lustrum 11daagse start met een knallend openingsfeest in de loods. Kom 13 juli lekker biertjes drinken in de loods onder het genot van verschillende artiesten!

Schrijf je snel in, want er zullen maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn.

Datum: 13 juli
Tijd: 18:30 tot 00:00 uur
Locatie: de loods

Inschrijven kan via de inschrijflijst van Gyas

Let op! Passe-partout houders en lustrumpas houders zijn zelf al ingeschreven.

Passe-partoutdag - Een groot mysterie

14 juli 2019

Een dag om nooit te vergeten: de Passe-Partout houders dag!

‘Wat gaan we doen?’ Zul je wel denken. Tja… goede vraag. Naderhand zul je verbaasd zijn over wat een adembenemende dag dit was. Flink gedronken, veel geconverseerd, beetje gezongen, beetje gedanst, veel nieuwe vrienden gemaakt, klein snackje naar binnen gewerkt; je kent het wel. Waar je een normaal dagje drinken met je mede Gyanen snel vergeet, zal deze dag zorgen voor een hoop gespreksstof.

Hmm, maar wat maakt deze dag dan zo bijzonder!? Tja… goede vraag. ‘Verdomme 11daagseCie, waarom zo mysterieus en cryptisch..’ Tja… goede vraag. 14 juli, we zien je dan!

Datum: 14 juli
Tijd: 09:00 tot 21:00 uur
Locatie: TBA

Let op! Dit evenement is alleen toegankelijk voor passe-partout houders (dus niet voor lustrumpas houders).

Sportdag - Fit genoeg

15 juli 2019

Even een dagje bewegen zodat je de rest van de week zorgeloos het lustrum door kan? Daar is de sportdag van je leven dé uitgelezen kans voor! Met zowel activiteiten binnen als buiten, zorgen we dat je conditie er voor minimaal een week tegenaan kan. Wil je deelnemen aan dit grootse spektakel? Schrijf je dan snel in!

Datum:15 juli
Tijd: 13:00 tot 19:00 uur
Locatie: ACLO

De inschrijflijsten gaan vrijdag 29 maart om 12:00 uur open, dus houd de Gyas site in de gaten om je plek te bemachtigen!

Let op! passe-partout houders en lustrumpas houders zijn zelf al ingeschreven.

VVV-dag - Vriendjes van vroeger

16 juli 2019

Beleef de sfeer van Gyas samen met je Vriendjes Van Vroeger!

Worden je vriendjes van vroeger er ook zo gek van dat het bij jou altijd over roeien gaat? Begrijpen ze niet waarom jij in je vrije tijd zo vaak in het Bootenhuysch te vinden bent?

Neem je vriendjes van vroeger mee en laat ze de sfeer van Gyas ervaren op het mini-festival. Samen gaan we naar een externe locatie waar je kan genieten van verschillende artiesten, terwijl je een biertje drinkt bij de ondergaande zon.

Datum: 16 juli
Tijd: 14:00 tot 22:30 uur
Locatie: Graanfabriek
Prijs: €29,- p.p.

Koop nu hier je kaarten.

Let op! Passe-partouthouders en lustrumpashouders hoeven geen ticket te kopen!

Ploegdag - Op pad met je squad

17 juli 2019

Eindelijk is het zover, tijd voor wat quality-time met je ploeg! Deze dag staat volledig in het teken van je lieftallige ploeggenootjes, waarbij jullie elkaar weer lekker op de hoogte kunnen brengen van alle sappige roddels die tijdens de 11-daagse zijn voorgekomen. Voor deze dag verwachten we het volgende weerbericht: volop zonnestralen en onuitstaanbare warmte. Met andere woorden: vergeet je zwembroek/bikini/badpak niet!

Heb je geen ploeg meer? Of niemand die met je mee wil? Sluit lekker aan bij een andere ploeg. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Datum: 16 juli
Tijd: 13:00 tot 21:00 uur
Locatie: Openluchtzwembad de Papiermolen

De inschrijflijsten gaan vrijdag 29 maart om 12:00 uur open, dus houd de Gyas site in de gaten om je plek te bemachtigen!

Let op! passe-partout houders en lustrumpas houders zijn zelf al ingeschreven.

Lustrumreis

18 t/m 20 juli 2019

Oud-ledendag - Knort wel goud

20 juli 2019

Lijkt het 10e lustrum alsof het nog maar pas geleden is? Zie jij overal waar je komt nog steeds alleen maar groen en goud? Dan moet jij zaterdag 20 juli vrijhouden! Deze dag is speciaal voor alle oud leden die de sfeer van het 10e lustrum nogmaals willen herbeleven. Het belooft een dag te worden waar je veel oud-bekenden terug zal zien. Misschien wel die ene borrelpartner die je alleen op donderdag na 23u sprak of mogelijk je oude verovering waarmee je een plekje op de lebberlijst hebt gedeeld.

Heb jij zin om oude herinneringen op te halen én weer nieuwe op Gyas te maken?

Datum: 20 juli
Tijd: 16:00 tot 00:00 uur
Locatie: Gyas
Prijs: €10,- p.p.

Koop dan snel hier je tickets.

Familliedag - Lekker met de fam

21 juli 2019

Familiedag is hét moment om het lustrum te vieren met je vader/moeder, broer/zus, neef/nicht of misschien zelfs je opa of oma! We vieren maar één keer het 11e lustrum, dus geef jezelf en je familie de kans om samen te genieten van onze mooie 11daagse!

Datum: 21 juli
Tijd: 13:00 tot 19:00 uur
Locatie: Restaurant “De Twee Provinciën”, Haren
Prijs: €17,50 p.p.

Houd de inschrijflijsten op de Gyas site in de gaten om je plek te bemachtigen!

Let op! passe-partout houders en lustrumpas houders zijn zelf al ingeschreven.

Overdrachts ALV

22 juli 2019

Eindfeest - Het einde van je leven

23 juli 2019

De grote afsluiter van de lustrum 11-daagse. Nog één keer al je energie bij elkaar rapen om er een fantastisch eindfeest van te maken. Nog één keer met elkaar vieren dat A.G.S.R. Gyas al 55 jaar een begrip is en nog één keer met alles en iedereen tot in de late uurtjes de boel op stelten zetten. Kortom, zorg dat je erbij bent!

Datum 23 juli
Tijd: 22:00 tot 04:00 uur
Locatie: EM2
Prijs: €27,50 p.p.

De kaartverkoop zal vrijdag om 12 uur van start gaan. Wees hier op tijd bij om je plek te bemachtigen!

Let op! passe-partout houders en lustrumpas houders zijn zelf al ingeschreven.