Info

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Huisregels” font_container=”tag:h3|text_align:left” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]

  1. Elke bezoeker is verplicht tot het bezitten & dragen van een geldig entreebewijs.
  2. Identificatiebewijs is verplicht. Geen toegang < 18 (uitgezonderd Gyas-leden).
  3. Het meebrengen van eigen (alcoholische) dranken is verboden.
  4. Het gebruik van drugs is niet toegestaan.
  5. Het vertonen van agressief, gewelddadig, hinderlijk en/of aanstootgevend gedrag is niet toegestaan.
  6. Het is ten strengste verboden om Lustrumartikelen en/of gehuurde materialen te vernielen of mee te nemen. Eventuele schade aan (gehuurde) eigendommen zal persoonlijk verhaald worden.
  7. Het is verboden afgesloten ruimtes te betreden.
  8. Geluidsoverlast binnen de directe omgeving van het lustrumevenement moet, door bezoekers van het lustrum, tot een minimum beperkt worden.
  9. Alle bezoekers van het lustrumevenement dienen aanwijzingen van het Bestuur, Beheer, Lustrum(sub-)commissie of anderen daartoe bevoegd (bv. beveiliging) ten alle tijden op te volgen.

 

[/vc_column_text][vc_column_text]

Deze huisregels zijn opgesteld, om het lustrum voor iedereen goed te laten verlopen. De huisregels zijn hier ook te downloaden: Huisregels (.pdf)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Kleur- en themaverantwoording” font_container=”tag:h3|text_align:left” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]

Dit jaar is Gyas Adembenemend. Dit thema representeert Gyas van alle kanten. Iedereen kan zijn of haar eigen gedachten hierbij opmaken. Voor de één is het Adembenemend om aan de start te liggen van de mooiste roeiwedstrijden terwijl het voor de ander Adembenemend is om met je beste vrienden het mooiste feest op onze vereniging tot het einde uit te spelen, Dit staat gelijk met het doel van ons 

Lustrum. Het moet voor iedereen op een eigen manier iets moois zijn, tot welke hoek van de vereniging je ook behoort. Dit Lustrum wordt voor iedereen Adembenemend.

Bij een thema, horen kleuren. We zijn groen voorbij en hebben goud gezien. Dit jaar zijn wij verder.

Marineblauw: Naar de kleur van het water, dat altijd in ons voordeel lijkt te stromen.

Helderwit: Naar het blanco dat je bent als je de vereniging in komt en

 de manier waarop je jezelf kan ontwikkelen tot de persoon die je wil zijn.

Knorrig roze: Naar het Knorrige dat we vanaf het begin af aan al een beetje in ons hebben.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]