Commissie

Voorzitter - Sander Kloos

De voorzitter is uiteindelijk de eindverantwoordelijke voor alles wat er binnen het Lustrum gebeurt. Ik probeer er tijdens het lustrumjaar commissiegenoten te begeleiden en waar nodig te ondersteunen. Verder ben ik het aanspreekpunt voor veel commissies binnen de vereniging en heb ik met regelmaat een gesprek met de voorzitter van Gyas.

Secretaris - Danique de Vegt

Als Secretaris van de Lustrumcommissie ben ik verantwoordelijk voor alle planningen rondom onze commissie. Daarnaast houd ik me bezig met interne communicatie en ben ik als ‘algemene ondersteuner’ overal een beetje bij betrokken! Naast al deze zaken, ben ik ook actief en samen met de Voorzitter eindverantwoordelijk voor de Longfondscommissie.

Penningsmeester - Thomas Stuiver

De penningmeester van het Lustrum is verantwoordelijk voor alle financiële zaken rondom het lustrum. Hieronder vallen het bijhouden van financiële administratie, maar ook het opstellen van de algemene begroting en afrekening. Daarnaast heb ik nauw contact met penningmeesters van subcommissies en help ik hen met het opstellen van afrekening en begroting!

Activiteiten en evenementen - Marieke Ouwerling & Wasughy Arumgam

Binnen de Lustrumcommissie dragen wij dit jaar samen de verantwoordelijk voor veel van de evenementen binnen het Lustrum. Afgelopen jaar hebben we het openingsevenement samen georganiseerd en zijn we nu, samen met de 11-daagsecie, hard aan het werk om de 11-daagse te organiseren!

Aquisitie & Promotie - Pancras Hoogendoorn

De voornaamste taken van mijn functie zijn zowel de interne- als externe promotie van het Lustrum. Daarnaast onderhoud ik het contact met verschillende externe bedrijven en ben ik op zoek naar bedrijven die het interessant vinden om het Gyas Lustrum (financieel) te ondersteunen.

Galafunctie - Vivian Trip

Vanuit de Lustrumcommissie ben ik dit jaar, samen met de toppers van de Gala Commissie, verantwoordelijk voor het allermooiste feest van het jaar: het Gyas-gala! Na een geweldig feest op 15 december, ben ik nu coördinator van de lustrumreis die tijdens de 11-daagse plaatsvindt en help ik de andere leden van de Lustrumcommissie met verschillende kleine taken.

Merchandise - Brian Dijkhuis

Wat is een lustrum, zonder haar merchandise. Namens de Lustrumcommissie houd ik met bezig met het ontwerpen van de huisstijl en het ontwerpen van de merchandise. Daarnaast heb ik veel contact met onze drukpartner en wil ik tijdens het Lustrum een zo mooi & uitgebreid mogelijk merchandise-pakket aanbieden!

Roeicommissaris - Titus Hielkema

Als Roeicommissaris houd ik me binnen het Lustrum bezig met het sportieve deel van het Lustrum! We zijn immers een studentensportvereniging. Denk bijvoorbeeld aan de lustrumwedstrijd, of de vlootschouw. Zo beginnen we met zijn allen fit aan de Lustrum 11-daagse.